Υποστηρικτές

Η ΔΩΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ δραστηριοποιείται στο χώρο της κατασκευής ιδιωτικών έργων. Αναλαμβάνει την κατασκευή, ξενοδοχείων, κατοικιών, χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος, κτιρίων γραφείων ή βιομηχανικών χώρων καθώς και ανακαινίσεις/ανακατασκευές καταστημάτων και λοιπών επαγγελματικών χώρων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται και εκτός Ελλάδας, συγκεκριμένα στην Ρουμανία ως Doriki Techniki SRL και στην Μεγάλη Βρετανία ως Metron Construction Limited.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι η ολοκλήρωση κάθε είδους οικοδομοτεχνικού έργου εντός των αρχικών οικονομικών προϋπολογισμών και χρονοδιαγραμμάτων σύμφωνα πάντα με τις εκάστοτε προδιαγραφές ποιότητας, με σεβασμό στο περιβάλλον και την βιώσιμη ανάπτυξη.


Η ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. είναι τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στην εκτέλεση ενός ευρέως φάσματος τεχνικών έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό για τον ιδιωτικό τομέα. Είναι θυγατρική ενός από τους μεγαλύτερους βιομηχανικούς ομίλους της Ελλάδας.
Η συσσωρευμένη εμπειρία που έχει αποκτηθεί με την πάροδο των ετών μέσα από την κατασκευή σημαντικών και πολύπλοκων έργων, της επιτρέπει να διευρύνει συνεχώς το είδος, την ποιότητα και το μέγεθος του αντικειμένου της.

Η ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 για την «κατασκευή και διαχείριση τεχνικών & ενεργειακών έργων».

Η δραστηριότητα της ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α.Ε. περιλαμβάνει την μελέτη, κατασκευή, επίβλεψη και διοίκηση σύνθετων τεχνικών έργων των παρακάτω κατηγοριών και όλων των ειδικοτήτων (αρχιτεκτονικές, στατικές & Η/Μ εργασίες:

 • Κτιριακά (επαγγελματικά ακίνητα, κτίρια γραφείων, αποθήκες)
 • Βιομηχανικά έργα (εργοστάσια)
 • Διαμόρφωση γραφειακών χώρων
 • Διαμόρφωση καταστημάτων
 • Έργα υποδομής (δίκτυα, υποσταθμοί Υψηλής τάσης)
 • Υπηρεσίες Μηχανικού
 • Λοιπά ειδικά έργα


Η Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α. (ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) Ι. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑΣ Ο.Ε., με το παρόν όνομα και σχήμα Διοίκησης ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009, ως συνέχεια των ατομικών επιχειρήσεων των δύο εταίρων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο από το 1990.

Οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας είναι η μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Πυρασφάλειας, Πυροσβεστικών μέσων, Συστημάτων Ασφαλείας – Ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας (B.M.S.). Η εμπειρία της εταιρείας και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στις νέες τεχνολογίες, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Νοσοκομεία, Κτίρια Γραφείων, Αεροδρόμια, Σωφρονιστικά Καταστήματα, Χώρους Στάθμευσης, Στάδια κλπ.

Κύριοι πελάτες της K.E.M.E.T.A. είναι Βιομηχανίες, Μελετητικά Γραφεία και Κατασκευαστικές Εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. H K.E.M.E.T.A. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001:2007, EN ISO 14001:2004 και EN ISO 9001:2008, με πιστοποίηση από την TUV AUSTRIA CERT GMBH και TUV AUSTRIA HELLAS. H εταιρία διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με την απόφαση Α.Π. 3015/39/60/2010-ιθ΄.


Η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1983 από τον Κώστα Μπερτσάτο, και έκτοτε δραστηριοποιείται στο χώρο των ανεξάρτητων Επιθεωρητών Φορτίων. Είναι αμιγώς Ελληνική Εταιρεία Επιθεωρήσεων και έχει καταξιωθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό για την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Πέραν της δραστηριότητας των επιθεωρήσεων φορτίων, η ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. εισήλθε δυναμικά στις αρχές του 1993 στον ιδιαίτερα ενδιαφέροντα κλάδο της Πιστοποίησης και του Ελέγχου, διαπιστευμένη από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.), πλήρως ανεξάρτητη και με μόνιμο στόχο τη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Ως Φορέας Πιστοποίησης και Φορέας Ελέγχου εκδίδει Πιστοποιητικά που διακρίνονται για την εγκυρότητα και την αξιοπιστία τους, σε ένα ευρύτατο φάσμα επιχειρηματικών κλάδων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Η δραστηριότητα της Πιστοποίησης και του Ελέγχου προϊόντων, αποτελεί προϊόν μακράς συστηματικής προετοιμασίας και η εμπειρία των στελεχών και των συνεργαζόμενων με τη ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. επιθεωρητών, δημιουργεί προϋποθέσεις για υψηλή ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών. Είναι από τις πρώτες Ελληνικές επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον EFQM – European Foundation for Quality Management, ενώ παράλληλα είναι μέλος του ASTM (American Society for Testing and Materials) και του IP (Institute of Petroleum – Ηνωμένο Βασίλειο).


Η BAKEHELLAS δραστηριοποιείται από το 2001 στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Έχει προβεί σε σημαντικές επενδύσεις για την δημιουργία δύο σύγχρονων εγκαταστάσεων στο Σχηματάρι Βοιωτίας και αποτελεί την πιο εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προψημένων-κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων στην Ελλάδα.

Η BAKEHELLAS απασχολεί πάνω από 80 εργαζομένους, με ιδιαίτερη οργάνωση στον εμπορικό και βιομηχανικό κλάδο.
Το 2007 η BAKEHELLAS ίδρυσε θυγατρική εταιρεία στην Κύπρο με σύγχρονες ιδιόκτητες ψυκτικές εγκαταστάσεις και δίκτυο διανομής.

Όλα τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με μεθόδους παραδοσιακής αρτοποίησης και συγχρόνως:

 • Αυστηρό έλεγχο των πρώτων υλών
 • Υψηλό επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας
 • Μεγάλο αριθμό επιστημονικού προσωπικού
 • Αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής
 • Πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000:2005

Τα προϊόντα της BAKEHELLAS απευθύνονται σε επαγγελματίες πελάτες, supermarkets, αναψυκτήρια, καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, caterings, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, πλοία και πολλά άλλα.
Τα προϊόντα της BAKEHELLAS εμπλουτίζονται συνεχώς με πρωτοποριακά είδη που προσφέρουν μοντέρνες λύσεις σε όλους τους πελάτες και συνεργάτες της. Πρόσφατα εγκαινιάσαμε μία πρωτοποριακή σειρά καταναλωτικών προϊόντων αρτοζαχαροπλαστικής, καθώς και μία σειρά προϊόντων cash & carry που διατίθενται μέσω συνεργαζόμενων καταστημάτων λιανικής πώλησης.
Στόχος όλων μας στην BAKEHELLAS είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, προσφέροντας τους ποιοτική υπεροχή, προϊοντική διαφοροποίηση και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων, τα εγκατεστημένα συστήματα ασφάλειας τροφίμων και η φιλοσοφία των στελεχών της BAKEHELLAS εγγυώνται την ικανοποίηση των πελατών μας.


Η εταιρία MELI Interiors ξεκίνησε την πορεία της ως μία οικογενειακή επιχείρηση, δίνοντας το δικό της ξεχωριστό στίγμα στη διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνήστε με το MELI Interiors για να αναλάβει τη διακόσμηση του σπιτιού σας: κάθε χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί σε ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας!

Για παραπάνω από 40 χρόνια, το κατάστημα MELI φέρνει κοντά σας μια αποκλειστική επιλογή επίπλων σπιτιού, διακοσμητικών αντικειμένων και αξεσουάρ απ’ όλο τον κόσμο. Το στυλ του MELI είναι απλό και καλαίσθητο, μετατρέποντας οποιονδήποτε χώρο σε ιδανικό περιβάλλον διαβίωσης!

Δυναμική, ευέλικτη, με εμμονή στο διαφορετικό, η εταιρία εξελίχθηκε και το 1987 η Εύη Μητσοπούλου ξεκίνησε το «MELI parties». Tο MELI parties ειδικεύεται στη διοργάνωση και τη διακόσμηση κοινωνικών εκδηλώσεων.

Για το MELI, κάθε εκδήλωση που επιμελείται, κάθε σπίτι που παίρνει χρώμα και μορφή με τη δική του φροντίδα είναι κάτι παραπάνω από μία ακόμη «δουλειά». Είναι μία ευκαιρία να ζήσει μαζί σας τη χαρά μίας γιορτής, τον ενθουσιασμό του να «στήσει» ένα σπιτικό, μία αφορμή να δημιουργήσει και να ανακαλύψει νέες λύσεις.


Η INFOCASA δραστηριοποιείται στην κτηματαγορά από το 1996, διατηρώντας 3 γραφεία, στην Κηφισιά, στο Ψυχικό και στο Κολωνάκι, με αντικείμενο τις αγοραπωλησίες και μισθώσεις κατοικιών και επαγγελματικών ακινήτων.

Η επιτυχία της INFOCASA βασίζεται στις ικανότητες και στον επαγγελματισμό των συνεργατών της, οι οποίοι, αν και είναι περισσότεροι από 20, λειτουργούν σαν μια συντονισμένη ομάδα, με στόχο την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών.

Προς το σκοπό αυτό, ακολουθούμε ένα διευρυμένο ωράριο λειτουργίας, διενεργούμε πάντα συνοδευόμενες επιδείξεις, χρησιμοποιούμε εκτεταμένα την τεχνολογία όπου είναι διαθέσιμη και συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους επαγγελματίες σε όλο το φάσμα της κτηματαγοράς. Κυρίως όμως, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που διέπονται από διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Μαζί με ένα εντυπωσιακό αρχείο ακινήτων, το εκτεταμένο πελατολόγιο μας περιλαμβάνει μια μεγάλη λίστα από αγοραστές και μισθωτές, τόσο για κατοικίες, όσο και για επαγγελματικά ακίνητα.

Πολλές πράξεις γίνονται μέσω διαδικτύου, στην ιστοσελίδα μας www.infocasa.gr, η οποία ενημερώνεται καθημερινά κάθε 4 ώρες,. Διαθέτει μια έξυπνη μηχανή αναζήτησης, όπου τα ακίνητα παρουσιάζονται με πλήρη περιγραφή και φωτογραφίες.


Όλα ξεκινούν από την οικογενειακή μας παράδοση. Και η παράδοση στην οικογένεια Παπασπύρου είναι συνυφασμένη με έναν υπέροχο κόσμο γεύσης.

Οι γευστικές εμπειρίες είναι άλλωστε αυτές που ομορφαίνουν τη ζωή μας. Όπως το χαμόγελο όταν απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας παγωτό, τα γέλια γύρω από το Κυριακάτικο τραπέζι, οι ευχές την ώρα που μια τούρτα μοιράζεται, η προσμονή για την πρώτη μπουκιά από μια αχνιστή πίτα.

Σε αυτές τις στιγμές χαράς θέλουμε να πρωταγωνιστούν οι αυθεντικές, χειροποίητες δημιουργίες Παπασπύρου. Και με αυτήν την επιθυμία πορευόμαστε από το 1940.

Αντλώντας έμπνευση από τη γευστική μας παρακαταθήκη και έχοντας ως βασική αξία μας την ποιότητα δημιουργούμε εκλεκτά χειροποίητα προϊόντα από τις καλύτερες και πιο αγνές πρώτες ύλες.

Φροντίζουμε το όνομα Παπασπύρου να ταυτίζεται πάντα με την παρασκευή των ποιοτικότερων ειδών αρτοποιίας, σφολιατοειδών, ζαχαροπλαστικής, σοκολατοποιίας και παγωτού. Και επιπλέον συνεχίζουμε να είμαστε πρωτοπόροι στη δημιουργία σπιτικού φαγητού καθώς και στην διοργάνωση Catering.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας εξελίσσουμε τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων και αξιοποιούμε όλα εκείνα τα λαχταριστά μυστικά που περνάνε από γενιά σε γενιά 75 χρόνια τώρα.

Γιατί θέλουμε να είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που αγαπάμε να κάνουμε. Όπως τότε και για πάντα.


Η «ΑΒΕΚ» στηρίζει τη δυναμική της παρουσία στο ελληνικό προσκήνιο χάρη στο όραμα και τη φιλοσοφία της. Απαρέγκλιτος κανόνας της η ποιότητα των προϊόντων της, η οργανωτική της δομή, ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός της, το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και η αδιάκοπη ανάπτυξή της σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης και απαιτητικής αγοράς. Η πίστη στις αρχές της και η προσήλωση στις πρωτοποριακές τις ιδέες την καθιστούν ιδιαίτερη και μοναδική.