Χορηγοί

NOVENTA AE

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ – ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

H NOVENTA είναι ο καλύτερος συνεργάτης του τεχνικού κόσμου σε υλικά δομικής κατασκευής, ανακαίνισης, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας. Μια εμπορική εταιρεία με μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση σε:

  • Διακοσμητικά και Οικοδομικά χρώματα για εξωτερική και εσωτερική χρήση.
  • Χρώματα ειδικών προδιαγραφών και χρήσεων (εποξειδικά, υδρυάλου, δαπέδων, νανοτεχνολογίας)
  • Έτοιμους προς χρήση τελικούς σοβάδες, χρωματισμένους σε πλήθος αποχρώσεων.
  • Ολοκληρωμένα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης.
  • Διακοσμητικά επιχρίσματα και τεχνοτροπίες.
  • Πατητές τσιμεντοκονίες εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης.
  • Βερνίκια και προϊόντα περιποίησης και προστασίας ξύλινων επιφανειών.
  • Ηλεκτρονικά συστήματα επικοινωνίας & ελέγχου πρόσβασης.
  • Θυροτηλέφωνα και Θυροτηλεοράσεις.
  • Συστήματα Ηχοαπορρόφησης και βελτίωσης της ακουστικής εσωτερικών χώρων.

Με αποκλειστικές συνεργασίες γνωστών και καταξιωμένων brands που διαθέτουν τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις και εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών και εξειδικευμένων σημείων πώλησης σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και απευθείας υποστήριξη σε Μηχανικούς, Τεχνικές Εταιρείες, εφαρμοστές και εγκαταστάτες με οδηγίες, προδιαγραφές και εκπαίδευση, εξασφαλίζει την άρτια υλοποίηση κάθε έργου – μικρού ή μεγάλου.


Ο Όμιλος Σιδενόρ δραστηριοποιείται στον κλάδο παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων χάλυβα αποτελώντας σήμερα τη μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία παραγωγής προϊόντων χάλυβα, με ηγετική θέση τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Η επιχειρηματική πορεία του Ομίλου Σιδενόρ ξεκίνησε το 1962 και σήμερα είναι ένας πλήρως καθετοποιημένος όμιλος επιχειρήσεων με 36 θυγατρικές και συγγενείς εταιρίες, εκ των οποίων οι 18 δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. Οι παραγωγικές μονάδες του Ομίλου λειτουργούν στην Ελλάδα, στη Βουλγαρία, στην Π.Γ.Δ.Μ. και στην Αυστραλία.

Τα προϊόντα του Ομίλου Σιδενόρ καλύπτουν τις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Βασικές προτεραιότητες του Ομίλου αποτελούν η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών του, η έμφαση στην καινοτομία, οι επενδύσεις σε άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό, η πελατοκεντρική προσέγγιση των δραστηριοτήτων του και η εξέλιξη των εργαζομένων του. Η τεχνολογική υπεροχή, σε επίπεδο παραγωγικής βάσης, σε συνδυασμό με το δίκτυο πωλήσεων, εντός και εκτός Ελλάδας, επιτρέπουν στον Όμιλο Σιδενόρ να διατηρεί την ηγετική θέση του στον κλάδο παραγωγής, μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων χάλυβα.