Εναρκτήριες Ομιλίες

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, 15:00 – Θέατρο Σχολής Μωραΐτη

Ομιλητές:

Λόις Κατσέλη (’99), Γενική Γραμματέας ΔΣ ΣΑΣΜ
Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Nottingham University, όπου έλαβε τα πτυχία B. Arch & Dip. Arch. Στη συνέχεια γύρισε στην Ελλάδα και δούλεψε στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων. Παράλληλα, ίδρυσε την εταιρεία PaLo, η οποία δραστηριοποιήθηκε για πέντε χρόνια στην ανάπτυξη τουριστικών ακινήτων. Από το 2010 και ύστερα ασχολείται με την εστίαση και διοργάνωση εκδηλώσεων. Είναι Γενική Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Αποφοίτων Σχολής Μωραΐτη από το 2016.

Χαιρετισμός


Ανδρέας Κυρώζης (’83), Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ
Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το 1989 μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει στη διαδικασία κατασκευής άνω των 85 έργων, ως Ανάδοχος, Εργοταξιάρχης ή Διευθυντής Έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Λίβανος, Ρουμανία). Ως Τεχνικό Γραφείο Πολιτικού Μηχανικού έχει υλοποιήσει πολυάριθμα έργα ανακαινίσεων, ενεργειακών αναβαθμίσεων και επισκευών, ενώ παράλληλα ως Ενεργειακός Επιθεωρητής έχει εκτελέσει άνω των 400 ενεργειακών επιθεωρήσεων, μεταξύ των οποίων και του συγκροτήματος του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν». Από το 2007 είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της H.K.C. – Κατασκευές Υψηλών Απαιτήσεων, καθώς επίσης Διαχειριστής και Γενικός Διευθυντής της THERMICA PLUS – ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΩΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (από το 2010) και της CAS AVIATOR PARTS Ltd (από το 2012).

Το Παναθηναϊκό Στάδιο, από την Αρχαιότητα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004
Παρουσίαση του έργου Στερέωση, Αποκατάσταση και Ανάδειξη του Παναθηναϊκού Σταδίου


Ονίκ Παλαντζιάν (’89), Director Group RMC
Κατέχει 25ετή επαγγελματική εμπειρία ως Διευθύνων Σύμβουλος εταιριών και στέλεχος Επιχειρηματικών Συμμετοχών. Δραστηριοποιείται στον κλάδο των επενδύσεων σε ακίνητα, με την Group RMC, που διαχειρίζεται εκτενές χαρτοφυλάκιο στον Καναδά και τις ΗΠΑ. Προηγουμένως, ως Διευθύνων Σύμβουλος της Europa Αλουμίνιο ΑΒΕ, μετέτρεψε μια παραδοσιακή Ελληνική επιχείρηση σε μια καινοτόμο εξαγωγική βιομηχανία και ενορχήστρωσε τη ριζική αναδιάρθρωση της ναυαρχίδας του ομίλου, Σωληνουργεία Προφίλ ΑΕ, που επέστρεψε στην κερδοφορία. Ως Διευθυντής στη Capital Connect, επένδυσε σε εταιρίες όπως τα Προϊόντα Κρόκου Κοζάνης ΑΕ, τη Micrel ΑΕ ιατρικά μηχανήματα και τη βιομηχανία ανακύκλωσης Herco ΑΕ. Υπό την ηγεσία του η Herco, έγινε η πιο αποτελεσματική στο είδος της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Υπήρξε συνιδρυτής εταιριών τεχνολογίας, στο Λονδίνο και το Αμβούργο, που τελικά εξαγοράστηκαν από τα Αγγλικά και τα Γερμανικά Ταχυδρομεία. Ξεκίνησε την καριέρα του στο πλευρό του εφοπλιστή Γ. Χατζηπατέρα, υλοποιώντας επενδύσεις στις ΗΠΑ. Έχει πτυχίο (BSc) Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Bentley και Μεταπτυχιακό (CSS) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Harvard.

Ευκαιρίες στη νέα πραγματικότητα της Ελλάδας
Παρουσίαση της νέας πραγματικότητας που βιώνουμε στην Ελλάδα της κρίσης, βλέποντάς την όχι μόνο από την προφανή πλευρά, αλλά κυρίως από μια «μισογεμάτη», εστιάζοντας σε αυτά που συνήθως θεωρούμε δεδομένα. Κάνοντάς μας να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, θα αναλυθούν ευκαιρίες που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε, όσοι έχουμε επιλέξει να ζούμε στην Ελλάδα του 2017.


Χορηγοί

 

Υποστηρικτές