Έκθεση Υλικών


Σ.Θ.ΒΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ – Armafloor/Topcomfort
Η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1952 στο χώρο των επαγγελματικών δαπέδων. Αντιπροσωπεύει και εισάγει από επώνυμους ευρωπαϊκούς οίκους (Armstrong, DLW, Desso, Oneflor κ.α.), δάπεδα από pvc/βινύλιο, linoleum, woven vinyl, μοκέτες, laminate κλπ.

Τα δάπεδα διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ποιοτήτων, χρωμάτων και σχεδίων, σε ρολά, πλακίδια ή λωρίδες. Έχουν εφαρμογή σε χώρους καταστημάτων, γραφείων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, σχολείων και είναι φυσικά κατάλληλα και για οικιακή χρήση.

Η εταιρεία έχει επίσης, την αποκλειστική διάθεση του Νορβηγικού οίκου Ekornes, που είναι παγκοσμίως γνωστός για την ασύγκριτη άνεση και κορυφαία ποιότητα των καθισμάτων γραφείου και recliners Stressless.

Showroom/Αποθήκες:

Κ. Θεοτόκου 64, Άγιος Στέφανος, Αττική 14565
Τηλ: 210-6216210, www.topcomfort.gr, info@topcomfort.grblinc


ΚΕΜΕΤΑ
Η Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Α. (ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ) Ι. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΑΣ Ο.Ε., με το παρόν όνομα και σχήμα Διοίκησης ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2009, ως συνέχεια των ατομικών επιχειρήσεων των δύο εταίρων οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο από το 1990.

Οι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας είναι η μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Συστημάτων Πυρασφάλειας, Πυροσβεστικών μέσων, Συστημάτων Ασφαλείας – Ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας (B.M.S.). Η εμπειρία της εταιρείας και η διαρκής παρακολούθηση των εξελίξεων στις νέες τεχνολογίες, καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων και προϊόντων που χρησιμοποιούνται σε Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις, Νοσοκομεία, Κτίρια Γραφείων, Αεροδρόμια, Σωφρονιστικά Καταστήματα, Χώρους Στάθμευσης, Στάδια κλπ.

Κύριοι πελάτες της K.E.M.E.T.A. είναι Βιομηχανίες, Μελετητικά Γραφεία και Κατασκευαστικές Εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. H K.E.M.E.T.A. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001:2007, EN ISO 14001:2004 και EN ISO 9001:2008, με πιστοποίηση από την TUV AUSTRIA CERT GMBH και TUV AUSTRIA HELLAS. H εταιρία διαθέτει άδεια από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας με την απόφαση Α.Π. 3015/39/60/2010-ιθ΄.colorchatSolid Works / Clean Works
Μετά από μια περίοδο δεκαπέντε ετών δραστηριότητας στο πλαίσιο της οικογενειακής επιχείρησης, το 2010 ο Μανώλης Γιαννακός (’88) ιδρύει την SOLID WORKS και στην συνέχεια την CLEAN WORKS. Η SOLID WORKS δραστηριοποιείται στο εμπόριο και την τοποθέτηση του μαρμάρου και άλλων φυσικών λίθων στην εσωτερική και τη διεθνή αγορά. H CLEAN WORKS παρέχει υπηρεσίες καθαρισμού, γυαλίσματος, προστασίας, συντήρησης, και αποκατάστασης μαρμάρου, και άλλων φυσικών ή όχι υλικών, καθως επίσης και υπηρεσίες καθαρισμού graffiti. Η SOLID WORKS και η CLEAN WORKS με την εμπειρία του εργατοτεχνικού της προσωπικού είναι σε θέση να παρέχουν εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις σε οποιοδήποτε κατασκευαστικό έργο.


Terracotta

Χορηγοί

 

Υποστηρικτές